Σελίδες

Το απαραίτητο καλοσώρισμα

Καλώς ορίσατε στην σελίδα μας.Ενα blog από δύο καμένους σινεφίλ στο οποιό θα αναλύονται κριτικές από νέες και παλιές ταινίες, αφιερώματα και ότι άλλο αφορά τον ονειρικό κόσμο του σινεμά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε ειδικοί, απλώς δύο άτομα με απεριόριστη αγάπη για την έβδομη τέχνη. Στείλτε τις προτάσεις σας, τις κριτικές σας-καλές ή κακές(οι κακές τρώνε ban :P) και ότι άλλο θέλετε είτε στο blog είτε στο γκρούπ μας στο facebook!

Νίκος Δρίβας και Κωνσταντίνος Βουτσής.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Cineramen.gr - Ένα νέο βήμα για τους Cine-καμμένους


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. 

ΤΟ ΒLOG ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ SITE!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: CINERAMEN.GR ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ SITE ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ... ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΣΤΕΚΙ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ: CINERAMEN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου